Kortingskaarten War Horse

foto+ribbon_b

 

 

Vanuit Joop van den Ende Theaterproducties hebben wij een voordeel tot €25,- per kaart op de  eerste rang (exclusief reserveringskosten) voor het theaterfenomeen War Horse ontvangen.

 

Dit aanbod is geheel vrijblijvend. Iedereen kan individueel boeken en dus ook je partner en/of kinderen meenemen (max. 8 personen).

 

Reserveren kan telefonisch via Luxor Theater op 010 – 484 33 33 of via www.luxortheater.nl/warhorsezakelijk De unieke promotiecode is: War Horse Zakelijk.

 

Het aanbod is geldig voor geselecteerde voorstellingen tot en met 7 december. Kijk voor de beschikbare dagen op www.luxortheater.nl/warhorsezakelijk.

 

War Horse vertelt het indrukwekkende verhaal van de jongen Albert, wiens geliefde paard Joey verkocht wordt om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Een opmerkelijk verhaal over vriendschap en moed, waarin levensgrote ademende en galopperende paarden tot leven worden gebracht op het toneel.

 

War Horse wordt mede verteld door middel van baanbrekend poppentheater van de Zuid-Afrikaanse Handspring Puppet Company

 


Geplaatst op 5 november 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.