Kranten in de zomer niet wekelijks op de mat

nieuwevoorpagina

De trouwe volgers van BDUmedia zijn het al een beetje gewend: de aangepaste verschijningen in de zomer. In deze periode worden titels samengevoegd en/of ploft de krant niet meer wekelijks op de deurmat. Een overzicht.

 

Voor de lezers van Barneveldse Krant.nl, De Woudenberger.nl, Scherpenzeelse Krant.nl, De Kaap.nl, Stichtse Courant.nl, De Stad Nijkerk.nl, Ede Stad.nl, Veenendaalse Krant.nl, Stad Gorinchem.nl en Hoog & Laag editie Renkum verandert in de zomerperiode niets. Deze kranten verschijnen regulier. Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl en Het Kompas Sliedrecht.nl zijn samengevoegd, evenals De Puttenaer.nl en de Band.nl.

De overige BDU-titels worden in de zomer twee- of driemaal ‘uit de markt genomen’.  De krant verschijnt dan een keer in de twee weken. Voorts wordt in enkele kernen, zoals Rhenen (Veenendaalse Krant.nl), de krant niet verspreid. Uiteraard worden de lezers wel dagelijks op de websites bediend met actueel nieuws.

 

Meer informatie over de verschijningen is te verkrijgen via een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).

 


Geplaatst op 3 juli 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.