Latjetrappen nieuwe online videorubriek

Veenendaalse Krant.nl is gestart met een nieuwe online videorubriek. Spelers van Veenendaalse voetbalclubs gaan de strijd met elkaar aan voor de titel kampioen latjetrappen.
Iedere speler schiet vijf keer richting de lat en verdient punten met het raken van de lat (2), de kruising (3), de paal (1) of door te scoren (0.5).

 

Binnen dit project werken redactie en verkoop samen. Het video-item wordt namelijk gesponsord door een middenstander uit Veenendaal: het bedrijf 100% Voetbal. Er komen tot en met januari sowieso tien afleveringen. Mogelijk wordt de samenwerking daarna verlengd en uitgebreid.

Bekijk hier de eerste aflevering.


Geplaatst op 9 oktober 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.