Lex Kramers Bokaal is voor Jari van Baalen

Jari van Baalen (21) is de winnaar van de Lex Kramers Bokaal 2017/2018. De doelman van Arkel hield 14 keer de nul, kreeg 15 goals tegen in 26 wedstrijden en bleef zo Ruud Verberk (Unitas zondag) nipt voor.

 

Freelancer Tim Hartman hield het hele seizoen het klassement in de gaten en reikte de prijs vorige week uit.

 

De Lex Kramers Bokaal werd vorig jaar opgericht door De Stad Gorinchem.nl, om de beste keeper van de regio in het zonnetje te zetten. De prijs is genoemd naar de keeper van V.V. Woudrichem, die vorig seizoen slechts 6 doelpunten tegen kreeg.

Geplaatst op 29 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.