Lezers zijn dol op televisiesterren

Uit de cijfers van de websites blijkt dat onze lezers artikelen die rond televisie spelen enorm waarderen. Het idee dat ze iets lezen dat later op televisie is, werkt enorm goed. De redactie is dan ook altijd blij met goede tips op dat gebied.

‘Op televisie’ is een ruim begrip. Het kan zijn dat inwoners van een dorp naar de Miljoenenjacht van Linda de Mol mogen. Het aankondigende artikel werd bijvoorbeeld in Hoofddorp duizenden keer gelezen. Maar ook een boer(in) die meedoet met Boer Zoekt Vrouw is goud waard. Of een lokale deelnemer van een talentenshow.

Daarnaast wordt soms in een tv-programma een dorp bezocht (Typisch Heemstede is duizenden keren gelezen) of een bepaald item of bewoner uit een dorp. Of een inwoner stelt zijn of haar huis of winkel ter beschikking als opname-locatie. Vinden mensen leuk om te lezen. En dan zijn er nog opnames op straat van bijvoorbeeld een serie of een commercial.

Tips! Die hebben we volop nodig. Ken je iemand die meedoet of weet je dat er ergens opnamen zijn: laat het ons meteen weten. Alvast bedankt!


Geplaatst op 3 oktober 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.