Lezers naar FC Volendam-Jong PSV

Het Westfries Weekblad, De Zaankanter, De Krommenieër en het Gezinsblad hielden samen met FC Volendam een winactie via Facebook. Enkele lezers mochten de wedstrijd FC Volendam-Jong PSV bijwonen en werden voorafgaand aan de wedstrijd in de watten gelegd.

 

De wedstrijd viel voor de thuisclub helaas tegen. FC Volendam kreeg drie doelpunten tegen en wisten zelf niet tot scoren te komen. Wel was er nieuws voor de aanwezigen in het stadion. Zij kregen te horen dat Wim Jonk de nieuwe trainer wordt.

 

Op de foto Jacko van Leijen en Brian Veeken. Zij waren de gelukkige winnaars uit West-Friesland die in de businesslounge werden ontvangen en met een gesigneerde bal huiswaarts keerden.

 


Geplaatst op 21 april 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.