Lezersactie: Cabaret in theater De Tuin in Leusden

foto+ribbon_b

Speciaal voor onze medewerkers heeft theater De Tuin -het intiemste theater van midden-Nederland- vrijkaarten ter beschikking gesteld. Het gaat om het cabaretprogramma ‘Donderlach op donderdag’, op donderdag 14 januari, waarin de talenten Wouter Monden en Johan van Gulik zullen optreden. Theater De Tuin is gevestigd in het Leusdense winkelcentrum De Hamershof, naast sporthal De Korf. De voorstelling begint om 20.00 uur. Belangstellenden kunnen zich melden bij Daan Bleuel, d.bleuel@bdu.nl.

 

Bij de Dubbel Comedy ziet de bezoeker twee gevestigde stand up comedians uit de comedy wereld aan het werk. De liefhebbers van onvervalste humor zonder franje kunnen hun hart ophalen. Deze routiniers rijgen hilarische anekdotes en gevatte observaties moeiteloos aan elkaar. Ook schuwen zij de nodige publieksinteractie niet. Elk met zijn eigen unieke stijl en bijzondere act.

 

De comedians van deze editie uitgelicht:

 

Wouter Monden is stand up comedian en cabaretier. Hij bereikte tal van finales van cabaret festivals en won de Culture Comedy Award. Hij is actueel, geëngageerd en bovenal bijzonder geestig. Zijn vondsten zijn sterk en zijn improvisaties altijd raak!

 

Johan van Gulik is de overtreffende trap van grappig. Zodra deze Amsterdammer het podium beklimt schieten mensen al in de lach. Een lach die vaak al snel overgaat in een kamerbreed lachorgasme. Droogkloot pur sang en taalvirtuoos eerste klas. Johan is een unieke beleving.


Geplaatst op 31 december 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.