LinkedIn-training met korting voor BDU-freelancers

CursusLinkedIn

 

Veluweland-freelancer Amanda Hendriks uit Nunspeet verzorgt een training ‘LinkedIn voor ondernemers’. Collega-freelancers van BDUmedia kunnen deze cursus op dinsdag 10 november (9.30 tot 16.00 uur) met korting volgen. Zij betalen 99 euro per persoon (exclusief BTW) in plaats van 109 euro.

 

De training is bedoeld voor mensen die meer uit Linkedin willen halen dan ze nu doen, maar niet goed weten hoe. Maar ook voor degenen die willen leren hoe Linkedin in elkaar steekt, waarom je als freelancer Linkedin moét hebben, wat er in een goed profiel staat, hoe je met interessante mensen kunt linken, hoe je Linkedin inzet als ondernemer, hoe je je expertise toont en hoe je de relaties na het linken efficiënt onderhoudt.

 

Bij de prijs zijn koffie, thee, water, snacks en een lunch inbegrepen. ,,Met deze kleine investering ben je helemaal klaar om LinkedIn optimaal in te zetten”, aldus Amanda. De cursus wordt gehouden in theater Veluvine in Nunspeet.

 

,,De training is praktisch en kleinschalig, waardoor er veel ruimte is voor praktijk en discussie”, licht Amanda toe. ,,Ik heb maar plek voor acht personen, dus wacht niet te lang met opgeven.”

 

Meer informatie en aanmelden via http://www.ahcommunicatie.nl/linkedin-training/, bel
06-50217686 of mail naar info@ahcommunicatie.nl.


Geplaatst op 16 oktober 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.