Live gang Kromme Rijn-titels en De Puttenaer

In navolging van Ede Stad, De Stad Gorinchem, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort en Amstelveens Nieuwsblad worden deze week (woensdag 25 maart om precies te zijn) de drie BDU titels in de Kromme Rijnstreek (Houtens Nieuws, Bunniks Nieuws en Wijks Nieuws; ook bekend als ‘Het Groentje’) uitgebreid met het Premium mode op de websites. Ook nieuwsblad De Puttenaer krijgt met ingang van woensdag een digitaal premium-deel. Redacteuren en freelance schrijvers gaan naast de reguliere, gratis artikelen, nog meer verdiepende verhalen maken, voor betalende lezers.

Het is de bedoeling op korte termijn alle titels van BDUmedia (ook de sites van de abonnementenkranten) de komende tijd het betaalmodel voor lezers te introduceren. Voor een klein bedrag krijgen abonnees dagelijks exclusieve artikelen, video’s, cartoons of fotoreportages over hun directe leefomgeving. 

Lezers van de titels van BDUmedia zijn geïnteresseerd in lokaal nieuws, beelden en video’s uit hun eigen omgeving. Daarbij zoekt de lezer naar verdieping. Om de kwaliteit van deze journalistieke producten te kunnen verhogen, wordt een abonnementenmodel gecreëerd. Daarvoor worden de websites vernieuwd en uitgebreid met een omgeving voor Premium content. 


Geplaatst op 23 maart 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.