Livegang website Barneveldse Krant.nl week later

website

De websites van HCnieuws.nl, DeWouderberger.nl, ScherpenzeelseKrant.nl, NieuwsbladDeKaap.nl en StichtseCourant.nl zijn afgelopen week live gegaan. Daarmee blijft er nog één website over, die van de Barneveldse Krant.nl. Daar zal iets meer tijd voor nodig zijn.

 

De livegang van die titel wordt een week opgeschoven. Een belangrijke reden daarvoor is dat de werking van de inlog voor abonnees nog onvoldoende is getest om bedrijfszeker te kunnen functioneren.

 

De promotiecampagne voor de nieuwe sites wordt ook een week gepauzeerd.
Omdat onze websites nu niet via Google geïndexeerd worden, is het niet verstandig om onze lezers via de krant te stimuleren om de nieuwe site te bezoeken. Daarbij komt dat we problemen ondervinden bij het publiceren van artikelen.

 

De prioriteit ligt nu bij de sites die live zijn. Die moeten goed functioneren (qua artikelpublicaties en performance) en die moeten goed geïndexeerd worden.
De volgende stap is de abonnee-inlog verder testen en de livegang van Barneveldse Krant.nl voorbereiden.


Geplaatst op 30 oktober 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.