Livestream Glazen Huys op Stad Nijkerk.nl

sn49logostadnijkerk

Op de website van Stad Nijkerk.nl draait sinds maandagochtend een livestream met het Glazen Huys in die plaats.
Liefst zes dagen komt Nijkerk in actie tijdens het Glazen Huys Nijkerk 2016. Tijdens deze goede doelenactie wordt geld opgehaald voor Dierenambulance Nijkerk e.o., stichting Leergeld Nijkerk en Voedselbank Nijkerk.
BDUmedia is voor de livestream een samenwerking aangegaan met de lokale Nijkerkse omroep VOC Lokaal en kan zodoende zes dagen lang de live-verbinding met het huis uitzenden. Het is voor BDUmedia de eerste keer dat een zesdaagse live-uitzending op de site wordt getoond.

 


Geplaatst op 12 december 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.