Ludieke actie Veluweland valt in de smaak

De Schapenmarkt in Oldebroek trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De afdeling Verkoop van BDUmedia probeert daar met Veluweland op te vallen.

 

Vorig jaar konden bezoekers zich laten fotograferen ‘in’ een levensgrote voorpagina van de krant. Dit jaar was het tijd voor een nieuwe ludieke actie. De bezoekers van het evenement konden op de foto met deze Corvette C7 met 467pk. Een gelukkige kan daarnaast nog een ballonvaart winnen.

 

De totale kosten van de actie waren 100,- (spandoek), de auto werd gratis beschikbaar gesteld door een aardige garagehouder. Oftewel; het hoeft niet altijd veel te kosten om tóch op te vallen. Aan het eind van de dag heeft Michel het kostbare voertuig gelukkig zonder schade weer terug kunnen brengen!

 

Alle foto’s (zo’n 80) zijn ook terug te zien op de website van Veluweland óf via Facebook.


Geplaatst op 21 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.