Maandelijks declareren

Voor BDU is het belangrijk om maandelijks de stand van zaken op orde te hebben.  Op deze manier kan snel en efficiënt worden ingegrepen als we niet op de juiste koers zitten.

 

Het is dan ook belangrijk dat freelancers elke maand hun declaratie indienen. Ook als het om een relatief klein bedrag gaat. Als iedereen dat maandelijks doet, is er een duidelijk beeld van onze maandelijkse uitgaven.

 

Uiteraard snappen we dat het wel eens lastig is; in de vakantieperiode bijvoorbeeld. Dan is het wel de bedoeling dat zo snel mogelijk alsnog te doen. Maak dan NIET een grote declaratie met twee maanden tegelijk, maar dien een declaratie in voor juli en een voor augustus.

 

De declaraties voor augustus moeten op 3 september ingediend zijn. We gaan er van uit dat dan ook de eventueel niet ingediende declaraties van voorgaande maanden worden ingediend.

 

Alvast bedankt voor de medewerking!


Geplaatst op 17 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.