Marije Kalsbeek regisseur in BDU-kantoor Alkmaar

In de wandelgangen zong het al even rond, maar sinds een paar dagen is het officieel: Marije Kalsbeek is de nieuwe content-regisseur van kantoor Alkmaar is.

 

Marije zal de redactiewerkzaamheden stroomlijnen, is een vraagbaak bij (technische) problemen en is verantwoordelijk voor het maken van de vakantieplanningen. Ook zorgt zij, in samenspraak met het adjunct Hoofd Content Alex Monster, voor een evenwichtige verdeling van de uren, per titel.

 

Marije is inmiddels officieel gepresenteerd aan de collega’s. ,,Ik ben blij dat Marije deze belangrijke taak op zich gaat nemen en wens haar veel succes”, aldus Alex Monster in een reactie op de benoeming van Marije.


Geplaatst op 10 november 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.