Marijke Helwegen op de bres voor BDU-uitgave Baarnsche Courant

De oproepen voor steun aan onze kranten is niet aan dovemansoren gericht. Daar gaven we vorige week al voorbeelden van. Inmiddels mengen zich ook BN’ers aan het front. Zoals de Baarnse Marijke Helwegen -bekend van TV en Botox- die belangeloos promotie wil gaan maken voor ‘haar’ Baarnsche Courant.

Marijke Helwegen, al jaren ‘vriendin van de Baarnsche Courant’ én abonnee, bood de redactie vorige week geheel belangeloos haar diensten aan om promotie te maken voor ‘haar’ krant. Naar aanleiding van de berichten dat de BDU, én dus de Baarnsche Courant, financieel in zwaar weer verkeert. Daar heeft de redactie graag gebruik van gemaakt. Samen met verslaggever Suzanne Vink heeft redacteur Christine Schut onlangs enkele wervende filmpjes opgenomen bij een bevriende ondernemer. De eerste is inmiddels online gezet.

Helwegen roept in de filmpjes Baarnaars op de Baarnsche Courant te steunen door een abonnement te nemen of donatie te doen. Ze benadrukt het belang van de BC voor Baarn én vertelt wat zij doet om te voorkomen dat ze besmet raakt met het coronavirus.


Geplaatst op 3 april 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.