Marktstadrun

Op zondag 10 september is de Marktstadrun in Purmerend. Een groots hardloopevenement voor het goede doel met start en finish in het gezellige centrum.

Deelnemers kunnen kiezen uit 4.5 Engelse Mijl, 8 EM en een halve marathon. Het Gezinsblad -een nieuwe loot aan de BDU-stam- is al jaren mediapartner van de Marktstadrun en heeft haar naam aan de businessrun verbonden.

 

We zoeken nu nog lopers voor het team van Het Gezinsblad! Wie loopt er gezellig mee? Hier zijn geen kosten aan verbonden. Op www.marktstadrun.nl vind je alle info.

Aanmelden met je gegevens en de afstand kan tot woensdag 30 augustus via: s.v.d.meulen@bdu.nl


Geplaatst op 25 augustus 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.