Medewerkersbijeenkomsten van start

RondleidingBDUBarneveld141014 (5)

De veteranen onder de correspondenten zullen zich herinneren dat het ‘vroeger’ heel gewoon was om met enige regelmaat medewerkersbijeenkomsten te organiseren. Dat waren gelegenheden om eens met elkaar van gedachten te wisselen over de krant, met elkaar (opnieuw) kennis te maken, nieuwtjes uit te wisselen en beleidswijzigingen binnen BDUmedia toe te lichten. Dergelijke bijeenkomsten vonden doorgaans in ongedwongen sfeer op een passende locatie plaats.

 

In een enigszins aangepaste vorm willen we die traditie nieuw leven inblazen. Inmiddels heeft iedereen een uitnodiging ontvangen voor één van de zes correspondentenbijeenkomsten die we hiertoe hebben belegd. Per keer zijn de correspondenten van een aantal titels tegelijk uitgenodigd voor een bijeenkomst in Barneveld. In Barneveld, om -zeker degenen die hier nog nooit waren- te laten zien wat BDU is. Voor de routiniers een mooie gelegenheid om te kijken of er iets veranderd is.

 

We willen de gelegenheid benutten om iets te vertellen over de veranderingen binnen het bedrijf. Maar ook een rondleiding voor de drukkerij staat op het menu. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen of met elkaar in gesprek te gaan.

 

Inmiddels regent het aanmeldingen. Daar zijn we natuurlijk heel verheugd over. We kregen óók een aantal afzeggingen. Voor die mensen is het goed te weten dat we meerdere bijeenkomsten hebben gepland. Misschien dat een andere datum beter past? Je ontmoet dan niet de medewerkers van de eigen titel, maar het programma is op hoofdlijnen hetzelfde. Voor alle duidelijkheid volgt hier de planning voor de bijeenkomsten: We zijn begonnen op 14 oktober met ‘oost’ (Achterhoek, Montferland, Liemers). Dat was een zeer geslaagde bijeenkomst, kunnen we uit eigen ervaring inmiddels melden. 28 oktober is een gezelschap uit de Alblasserwaard en de Betuwe te gast geweest.

Nu staan nog op de rol:  4 november ‘Midden 1’ (Ede, Veenendaal, Vallei en Utrechtse Heuvelrug), 11 november ‘Midden 2’ (Amersfoort, Leusden, Veluwe) en 18 november sluiten we af met Barneveld/Hoofddorp. Plaats van handeling is Barneveld, aanvang 19.30 uur. Voorkeuren voor een andere datum dan de ‘eigen’ graag even doorgeven aan de Content Manager.


Geplaatst op 17 oktober 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.