Meedoen aan Amersfoortse marathon?

BDUmedia is al jaren mediapartner van de Amersfoortse Marathon, dat zich de afgelopen jaren tot een groot loopevenement ontwikkelde. Het middeleeuwse Amersfoort en directe omgeving vormt het fraaie decor voor het in populariteit groeiende atletiekfestijn, dat zondag 16 juni in de Keistad wordt gehouden.

 

Uiteraard is de ruim 42 kilometer lange marathon niet de enige afstand die op het programma staat. Deelnemers kunnen ook kiezen voor de halve marathon, de 10 kilometer of de 5 kilometer. Voor kinderen is er een speciaal programma.

 

Als sponsor hebben wij de beschikking over gratis startbewijzen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl). Wacht daar niet te lang mee.


Geplaatst op 17 mei 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.