Meer sport in titels 'Kromme Rijnstreek'

De edities van ‘t Groentje in de Kromme Rijnstreek (Wijks Nieuws, Bunniks Nieuws en Houtens Nieuws)  kunnen een boost gebruiken als het gaat om sportverslaggeving. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we afspraken gemaakt met Sportpunt Houten, Bunnik Beweegt en Stichting Wijk Sport.

 

De organisaties gaan zelf online publiceren bij onze titels en gaan ons voorzien van nieuwstips en video’s. Onlangs werd de samenwerkingsovereenkomst getekend met Bunnik Beweegt. Op de foto: Contentmanager Agnes Corbeij (rechts) tekent namens ‘t Groentje de overeenkomst met Bunnik Beweegt.


Geplaatst op 26 april 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.