Meer titels BDUmedia op Facebook

 De Stad Amersfoort

 

BDUmedia heeft de afgelopen weken nieuwe Facebookpagina’s opgezet. Na Barneveldse Krant.nl, Ede Stad.nl en Veenendaalse Krant.nl hebben nu ook Stad Amersfoort.nl, Stad Nijkerk.nl, Het Kontakt Harderwijk.nl, Het Kontakt Ermelo.nl en Veluweland.nl een eigen pagina. ,,We brengen daar ons nieuws, maar met net een beetje extra. We zoeken bijvoorbeeld de interactiviteit: stellen een vraag of peilen de meningen. De artikelen zorgen duidelijk voor meer verkeer naar onze websites”, vertelt Sander van Snippenberg. Hij is contentregisseur van de nieuwsdienst van BDUmedia.

 

De nieuwsdienst moet de online positie van BDUmedia verstevigen. Van Snippenberg: ,,We willen met onze websites op het gebied van de actualiteit overal marktleider worden (of blijven), snel en betrouwbaar nieuws brengen en tegelijk onze kwaliteit verbeteren met bijvoorbeeld dossiers en live-blogs. Bij online hoort niet alleen de website, ook sociale media zijn een belangrijk onderdeel van ons werk. In dat kader zetten we de Facebookpagina’s op.”

 

Het succes van de pagina’s hangt voor een deel af van bereik. Freelancers kunnen daarbij van dienst zijn. ,,Bezoek onze Facebookpagina’s, like een of meerdere pagina’s, deel berichten met vrienden of nodig vrienden uit onze pagina’s te liken”, roept Van Snippenberg op.

 


Geplaatst op 1 april 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.