BDUmedia met megascherm bij Marathon van Amersfoort

Tekstkar Marathon Amersfoort

Een ploeg van zeven mensen, buiten de reguliere (foto-)verslaggevers, is zondag 5 juni voor BDUmedia aanwezig bij de Marathon van Amersfoort. Net als vorig jaar staat er een groot videoscherm tegenover het Eemplein. De BDU-ploeg zorgt voor de vulling van het scherm. Dit jaar is het scherm geen veertig vierkante meter, maar liefst zestig vierkante meter groot.

 

BDUmedia werkt hiervoor samen met TV-kar/Van Deuveren Traffic uit Hoevelaken. ,,We zijn ´s ochtends vanaf een uur of zes in touw´´, vertelt Boy Imminck, die zondag samen met BDU-collega John Veldhuizen (marketing & concepten) aan de slag gaat. Verder bestaat de ploeg uit de drie videostagiares Laura, Chanda en Sjaquelina, Peter Tijssen (vaker betrokken bij video-evenementen van BDUmedia) en Joëlle Kelderman (oud-stagiaire nieuwsdienst).

 

,,Buiten dat het scherm een stuk groter is, zijn we ook op onze eigen website een stuk actueler dan vorig jaar. We doen live-verslag in tekst, foto en video op DeStadAmersfoort.nl en zetten daarbij ook Facebook en Twitter in´´, zegt Imminck.

 

Lopers en bezoekers kunnen, net als vorig jaar, hun leukste foto´s en video´s WhatsAppen naar 06-29623147. De ingezonden video´s en afbeeldingen maken dan kans om op het scherm te worden getoond.

 

,,Vorig jaar kwamen veel collega´s en correspondenten even een kijkje nemen bij de regieruimte. Ook dit jaar is iedereen welkom, maar houd wel rekening met de drukte daar´´, besluit Imminck lachend.


Geplaatst op 30 mei 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.