Met BDUmedia naar de Indonesische markt

foto+ribbon_b

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei vindt de Indonesische ‘Pasar Makan’ plaats in Sporthal West aan de Veenslag 72a in Veenendaal. De sporthal brengt de bezoeker naar warme sferen uit het verre oosten, wat direct bij binnenkomst al voelbaar zal zijn.

 

BDUmedia heeft voor onze freelancers 15 vrijkaarten voor het evenement beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt…

 

Deze unieke Pasar Makan biedt een aantal elementen die zeker de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen. Natuurlijk het Aziatisch ‘foodcourt’, met als centrum twee grote terrassen, waar men kan genieten van heerlijke Indonesische en Molukse lekkernijen.

 

Verder zijn er nog enkele non food kramen waar je gezellig kan snuffelen. Ook het podiumprogramma op deze twee dagen is bijzonder te noemen. Vele Indische en Molukse artiesten en live bands staan borg voor twee fantastische muzikale dagen, waaronder het befaamde Massada. Met hun ‘Music Special ft. 4-Suara’ zetten zij een Latinshow neer, die haar weerga niet kent. Op zondag wordt de pasar afgesloten met een spetterend ‘Jive & Rock ’n Roll Contest’.

 

Belangstellenden kunnen het beste mailen naar: Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl). Daan Bleuel is een paar dagen niet op kantoor.


Geplaatst op 29 april 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.