Met korting naar 'Elisabeth in Concert'

Wegens succes in 2017 komt de grootschalige concertversie van de musical Elisabeth onder de titel ‘Elisabeth in Concert’ deze zomer nog één keer terug. Dit jaar is het unieke evenement te zien op Paleis Soestdijk in Baarn. Vorig jaar was Paleis Het Loo in Apeldoorn het fraaie decor voor het sprookjesachtige muzikale evenement. Ook dit jaar keren onder andere Pia Douwes en Stanley Burleson terug in de concertversie van de musical Elisabeth.

 

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de laatste keizerin van Oostenrijk. Nog altijd wordt de populaire keizerin liefkozend Sisi genoemd door het Oostenrijkse volk. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama.

 

Freelancers van BDUmedia kunnen de indrukwekkende voorstellingen bezoeken met kortingen die oplopen van ruim 13,= euro tot ruim 19,= euro. Let op: het gaat daarbij om de data 12, 19, 20 of 21 juni. Belangstellenden kunnen hun kaarten hier bestellen. 

 

Meer informatie is te vinden op www.elisabethinconcert.nl.  Let op: Als je gebruik wil maken van de kortingsregel, is het niet de bedoeling de kaarten via deze link te bestellen! (Zie vorige alinea).


Geplaatst op 4 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.