Mijlpaal: miljoen videoviews

Het aantal videoviews op de nieuwssites van BDUmedia is de afgelopen jaren flink toegenomen. Vrijdag 10 augustus was er een nieuwe mijlpaal: 1.000.000 views sinds 1 januari dit jaar! Ter vergelijking: het totaal van 2017 was ruim 650.000 views.

 

Om de stijging van het aantal views voort te zetten, bliijft de redactie dagelijks zoeken naar nieuw videomateriaal voor de nieuwssites. Heb je een tip, stuur dan een mail met een link naar nieuwsdienst@bdu.nl.

 


Geplaatst op 10 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.