Nieuw BDU-kantoor in Hoofddorp

BDUmedia krijgt een nieuw kantoor in Hoofddorp, aan de Kruisweg 647 (zie foto). De verhuizing is noodzakelijk, omdat het bestaande onderkomen aan de Robijnlaan 2 te klein is voor het onderbrengen van de nieuwe collega’s van de Holland Media Combinatie (HMC).

Bij HC Nieuws werken nu vijf medewerkers, met de komst van de HMC-titels worden dat er straks dertig. 

 

Momenteel wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de verhuizing. De verwachting is dat het nieuwe kantoor eind mei operationeel is.

 

Het pand aan de Robijnlaan blijft tot 1 januari 2018 in gebruik door BDUvakmedia.


Geplaatst op 8 mei 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.