Nieuw jasje nieuwsbrieven websites

BK_nieuwsbrief_breaking

De nieuwe nieuwswebsites van de BDU-titels zijn volop in ontwikkeling. Naast de websites worden ook de e-mail nieuwsbrieven onder handen genomen en van een nieuw jasje voorzien. Op dit moment kennen we alleen de dagelijkse nieuwsbrief waar lezers zich op kunnen abonneren. Met de komst van de nieuwe sites brengen we naast de bekende dagelijkse nieuwsbrief ook een variant in de vorm van een weekoverzicht; een mooi alternatief voor lezers die niet dagelijks de nieuwsbrief in de mailbox willen hebben. Een derde variant is de ‘Breaking’ nieuwsbrief. Bij groot nieuws kan er vanuit het contenthuis direct een e-mail verstuurd worden om het artikel snel te verspreiden.

 

BK_nieuwsbrief       BK_nieuwsbrief_weekoverzicht (1)
Wij zijn benieuwd naar reacties. Deze kun je sturen naar de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster.nl).


Geplaatst op 28 mei 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.