Nieuwe uitgever Haarlem BV

Elf maanden na de overgang van de edities naar BDU, heeft BDU de organisatie geoptimaliseerd. Een grote wens was een eigen uitgever voor Haarlem BV. Die positie is nu ingevuld.

 

Robert-Jan van Ginhoven is per 7 mei 2018 de nieuwe uitgever van BDUlokalemedia Haarlem BV. De uitgever van Haarlem BV, gevestigd in Hoofddorp is tevens rechtstreeks verantwoordelijk voor de sales. De uitgever doet dat samen met de senior media adviseurs en de salescoördinator binnendienst.

 

Robert-Jan is 42 jaar, getrouwd en woont in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hij heeft als branddirector bij TMG gewerkt, is merkuitgever Privé geweest en uitgeefdirecteur bij ZPRESS Young. Wij wensen hem veel succes!


Geplaatst op 18 mei 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.