Nieuwe BDU-kranten rollen van de pers

De eerste vernieuwde kranten vanuit het nieuwe kantoor in Hoofddorp zijn verschenen. Met man en macht is aan de producten gewerkt.

Ook in de omgeving Leiden zijn door Uitgeverij Verhagen de vernieuwingen doorgevoerd en zijn zowel De Leydenaer als het Witte Weekblad Voorschoten verschenen.

Ook Bij Enter Media zijn alle kranten in de vernieuwde vorm uitgebracht en volgden vorige week al de tweede edities.

 

De komende tijd wordt hard gewerkt aan het nog verder verbeteren van de werkwijze. Ook de formules worden tegen het licht gehouden. Later dit jaar lanceren alle nieuwe titels een website naar BDU-formule.


Geplaatst op 17 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.