Nieuwe drukopdrachten voor BDUprint

BDUprint kleur

BDUprint sluit 2015 af met een aantal mooie, nieuwe drukopdrachten voor 2016. Het betreft dag- en weekbladen, die in de zogeheten productgroep ‘Offset Rotatie’ vervaardigd worden.

 

‘MooiUden’ is een nieuwe weekkrant die is opgezet met de franchise formule van ‘MooiRooi’ uit Sint Oedenrode. ‘MooiUden’ verschijnt wekelijks op woensdag in de gemeente Uden in een oplage van 18.000 exemplaren.

 

‘ZichtOp’ is een krant die in 10 regio’s en 38 edities in Nederland maandelijks huis-aan-huis verspreid wordt. De krant staat maandelijks vol met informatie van en over plaatselijke of regionale ondernemers en bedrijven. De totale oplage bedraagt meer dan 1 miljoen exemplaren. De regio’s waarin ‘ZichtOp’ verschijnt zijn: Arnhem, Gelderse Vallei, Amersfoort, Betuwe, Goeree / Schouwen / Tholen, t Gooi, Hoge Haaglanden, Spijkenisse, Westand / Schiedam / Vlaardingen en Zeist.

 

‘RondOm’ wordt huis aan huis verspreid in vier edities: Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en Sneek. De krant verschijnt driewekelijks, vijftien keer per jaar. ‘ZichtOp’ en ‘RondOm’ zijn merken van Uitgeverij Leeuwarden BV.

 

De Persgroep Nederland gaat – na het sluiten van de drukkerij in Apeldoorn – het drukken van aantal regionale dagbladen uitbesteden. In dat kader wordt BDUprint ingeschakeld voor twee dagbladtitels van De Persgroep. Vanaf de uitgave van 8 februari 2016 worden twee edities van De Stentor bij BDUprint worden gedrukt. Vanaf de uitgave van 22 februari 2016 komen daar Tubantia editie Hengelo en van De Stentor nog drie edities bij.

BDUprint bestaat uit een coldset-rotatie offset drukkerij (krant) en een vellen offset drukkerij (magazine, tijdschrift en projectdrukwerk).


Geplaatst op 28 december 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.