Nieuwe sites De Stad Gorinchem.nl en Stad Nijkerk.nl

De Stad Gorinchem.nl en Stad Nijkerk.nl hebben sinds donderdag 7 november een nieuwe website. Het is dezelfde opzet als die in augustus is gestart bij Ede Stad.nl. 


De nieuwe website is gebouwd door Pubble, de ontwikkelaar van het redactiesysteem waarmee de redactie inmiddels alweer geruime tijd werkt. 

De nieuwe website biedt meer mogelijkheden om ons online (technisch) te verbeteren. Bovendien ziet de site er frisser en moderner uit. Het platform is ook geschikt voor het publiceren van premium-artikelen voor abonnees. Daarmee zijn we op 10 oktober gestart bij Ede Stad.nl en op 14 november bij Stad Nijkerk.nl. Ook in Gorinchem zullen we binnenkort starten met zo’n abonnementenmodel.  


‘Online’ wordt steeds belangrijker. Dat is één van de redenen dat BDUmedia zwaar inzet op goede sites voor de nieuwsmerken. Sites die er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar die ook optimale mogelijkheden bieden om te volgen hoe en wat onze lezers met onze sites doen. Dat maakt het onder meer mogelijk om onze artikelen, video’s en fotomateriaal beter af te stemmen op de wensen van onze lezers. Geplaatst op 18 november 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.