Nieuwe videostagiaires van start

videostagiairesvanstartSinds vorige week maandag zijn weer twee nieuwe stagiaires actief op de videoredactie in Barneveld. Ivy Sangers en Josta van Zoonen zijn tot en met november fulltime werkzaam voor zowel videoredactie als de nieuwsdienst. De dames zijn afkomstig van de Hogeschool van Utrecht en zitten momenteel in het vierde leerjaar van de opleiding Journalistiek.

 

In de nieuwsdienst -verantwoordelijk voor het harde nieuws, vooral via de sites- gaan ze de komende tijd aan de slag met het verbeteren van de zoekstructuur rond video. Hierdoor moet het aantal video’s online op de BDU-sites verder stijgen.

 

Voor de videoredactie maken Josta en Ivy nieuwsvideo’s van actuele onderwerpen, maar zijn ze ook bezig met een verdiepende opdracht waar ze drie maanden aan werken. Wellicht daarover later meer!

 

Josta en Ivy zijn te bereiken op 0342-494252 of via tv-redactie@bdu.nl.


Geplaatst op 9 september 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.