Nieuwe werkervaringsplekken bij BDUmedia

BDUmedia

BDUmedia biedt komende week in alle kranten en op www.bdumedia.nl werkervaringsplaatsen aan. De plekken zijn beschikbaar in het contenthuis op de locaties Barneveld en Gorinchem.

 

In het kader van de Startersbeurs kunnen jongeren, na afronding van hun opleiding, gedurende maximaal zes maanden werkervaring opdoen bij BDUmedia. Dat gebeurt vanuit de gedachte, dat zij kansrijker worden op de arbeidsmarkt als ze niet alleen een opleiding hebben, maar ook werkervaring hebben opgedaan.

De voorbije tijd hebben meerdere jongen de kans gegrepen. In een geval heeft de werkervaringsplek zelfs geleid tot een reguliere arbeidsovereenkomst: Redmar Smit maakt sinds een aantal maanden onderdeel uit van het contenthuis.

 

Ook freelancers (tot en met 26 jaar) kunnen ervaring opdoen via de werkervaringsplek. Belangstellenden kunnen reageren via Arja Groen van de afdeling P & O: a.groen@bdu.nl.


Geplaatst op 31 augustus 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.