Nieuwsblad De Stad Gorinchem.nl reikt prijs uit aan minst gepasseerde doelman van Nederland

De Stad Gorinchem.nl heeft vrijdagavond een bokaal uitgereikt aan v.v. Woudrichem-doelman Lex Kramers. Kramers was afgelopen seizoen met zes tegengoals de minst gepasseerde doelman van Nederland. Een bijzondere prestatie die wij als krant wilden belonen met de invoering van de Lex Kramers Bokaal. Deze wordt vanaf heden elk seizoen uitgereikt aan de doelman in het verspreidingsgebied met de minste tegengoals.

Kramers (foto)kreeg de prijs uit handen van sportverslaggever Tim Hartman en contentmanager Alex Monster.

Voetbalvereniging Woudrichem werd het voorbije seizoen met overmacht kampioen van de derde klasse D. De ploeg verloor slechts een competitiewedstrijd en wist haar andere 23 duels allemaal te winnen. Na de zomerstop acteert de formatie in de tweede klasse. De ploeg wordt getraind door oud-collega Leon Elands. Hij heeft jarenlang op de DTP-afdeling van BDUmedia gewerkt.


Geplaatst op 2 juli 2017

 

One thought on “Nieuwsblad De Stad Gorinchem.nl reikt prijs uit aan minst gepasseerde doelman van Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.