Nieuwsblad Geldermalsen dichtbij verkiezingen West Betuwe

Nieuwsblad Geldermalsen zat bovenop de verkiezingen voor de nieuwe gemeente West Betuwe. Dankzij de inzet van freelancers Wim Timmermans, Mandy van Diën en Rias Immink werd de lezer zeer goed voorbereid op en geïnformeerd over de verkiezingen.

 

Wim maakte goede achtergrondartikelen vooraf, waardoor de lezer een keuze kon maken. Mandy kwam met een zeer goed bekeken filmpje met opnamen uit de drie gemeenten die gaan fuseren. Ook leverde ze een zeer gewaardeerd interview met een kiezer. Daar bovenop was ze aanwezig om ieder belangrijk moment tijdens de verkiezingsavond live te streamen via de Facebookpagina van Nieuwsblad Geldermalsen.

 

Onze redacteur Louis van Oort hield een liveblog bij, met input via een speciale appgroep waarin ook de rest van redactie Zuid zat. Ook werden de streamingbeelden van Mandy hier voor gebruikt. Tenslotte schreef Wim na 23.30 uur het openingsverhaal zodat de – speciaal uitgestelde – deadline van de voorpagina van de papieren krant precies gehaald werd. Dat artikel werd prachtig ondersteund met een foto van Rias Immink.

 

Door deze gezamenlijke inspanning was Nieuwsblad Geldermalsen overal dichtbij rondom deze verkiezingen.


Geplaatst op 30 november 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.