Nieuwsbrief even uit de lucht

We naderen de feestdagen in december. Veel collega’s nemen een paar dagen vrij om die in familiaire kring door te brengen. Het zijn doorgaans ook dagen waarin het échte nieuws zich maar mondjesmaat aandient.

Om die redenen is dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar. We melden ons weer op maandag 6 januari. Dat sluit niet uit dat er toch nog nieuwe berichten worden geplaatst. Dus check -als je echt niks wil missen- toch regelmatig de url www.bdufreelancer.nl.

Rest de redactie weinig anders dan iedereen fijne feestdagen te wensen. En een goede start van het nieuwe jaar!

Redactie www.bdufreelancer.nl


Geplaatst op 20 december 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.