Nominatie fotografen voor GeldersNieuwsFoto 2014

genomineerde foto van Burry

Burry van den Brink, Raphaël Drent en Rias Immink zijn genomineerd voor de GeldersNieuwsFoto 2014. Deze prijs wordt toegekend aan de fotograaf die het voorbije jaar de mooiste, beste, meest ontroerende of opmerkelijkste foto in de provincie Gelderland heeft gemaakt.

Het publiek kan een favoriet kiezen op de dg.nl/gnf; de foto met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Onder de inzendingen worden twee toegangskaarten voor een natuurrondvaart met Gerrit Jansen verloot.

 

Burry van den Brink, Raphaël Drent en Rias Immink zijn (ook) voor BDUmedia actief. Van den Brink maakt foto’s voor Stad Doetinchem.nl. Bovenstaande foto van een menwedstrijd op de Heelweg (gemeente Oude IJsselstreek) is haar inzending voor de GeldersNieuwsFoto2014. Drent en Immink verrichten al vele jaren werkzaamheden in de Betuwe; voor Culemborgse Courant.nl, Nieuwsblad Geldermalsen.nl en Stad Tiel.nl. Onderstaande foto is één van de inzendingen van Drent voor GeldersNieuwsFoto2014; van de rouwstoet met stoffelijke resten van slachtoffers van de vliegramp MH-17.

ng31g_colonnerouwstoetmh17

 


Geplaatst op 5 februari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.