Ondernemers met lef in krantenmagazine

Bij een groot aantal titels van BDUmedia verschijnt deze week (en vorige week) een zakelijk krantenmagazine met als thema ´Lef!´. Een flink aantal freelancers werkt daaraan mee.

 

In elke uitgave staat een interview met de eigenaar van een bedrijf dat gespecialiseerd is in ´lef´op het gebied van loopbaan en bedrijf. Verder komen lokale ondernemers aan het woord die op welke manier dan ook met hun zaak lef tonen. Met bijvoorbeeld nieuwe, bijzondere producten, door uit te breiden in crisistijd of juist door ´gewoon´ te blijven.

 


Geplaatst op 25 september 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.