Ook Stad Tiel.nl met foto-omlijsting op evenement

corso

Voor de derde week op rij was BDUmedia met een foto-omlijsting aanwezig bij een evenement. Tijdens het landelijk bekende Fruitcorso maakte Wijco van Zoelen afgelopen weekend ongeveer tachtig foto’s. Bezoekers reageerden enthousiast op het initiatief van Stad Tiel.nl.

 

Alle foto’s werden weer geplaatst in een album op de website van Stad Tiel.nl. De afbeeldingen werden honderden keren bekeken en gedeeld via Social media. Klik hier om de foto’s te bekijken.

 

Het inzetten van een foto-omlijsting past bij de doelstelling van BDUmedia om prominent zichtbaar te zijn bij (dorps)evenementen, festivals en braderieën.


Geplaatst op 19 september 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.