Opgaande lijn Achterhoek Nieuws B.V. zet door

Logo AH

De samenwerking tussen Weevers Multimedia en BDUmedia in Achterhoek Nieuws B.V. werpt haar vruchten af.

 

Het samengaan van de activiteiten van beide ondernemingen per 1 juni 2015 zorgde ervoor dat vanaf dat moment een break-even resultaat gerealiseerd werd.

Deze ontwikkeling heeft zich in de eerste helft van 2016 doorgezet. De onderneming laat een (bescheiden) winst van € 41.000,- zien, maar evenzo belangrijk is de sterker wordende positie van Achterhoek Nieuws B.V.

Het streven van de directie van Achterhoek Nieuws B.V. is om in de tweede helft van 2016 een vergelijkbaar resultaat te realiseren. Mocht dit lukken dan is er in een jaar tijd een enorme resultaatsverbetering gerealiseerd die ook aan BDUmedia ten goede komt.


Geplaatst op 14 augustus 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.