HC Nieuws mediapartner van kortebaandraverij in Hoofddorp

Kortebaandraverijen zijn nog altijd een groot onderdeel van feestweken in diverse dorpen en steden. Ook Hoofddorp kent een wedstrijd en wel op zaterdag 11 juli. BDU is met HCNieuws en Witte Weekblad Nieuw-Vennep mediapartner van het evenement.

Kortebaandraverijen zorgen anno 2020 voor veel bezoekers. Mensen komen voor de spannende wedstrijden, voor de gezelligheid met een lekker drankje en sommigen wagen er een gokje. De artikelen doen het goed op de sites.

HCNieuws en Witte Weekblad Nieuw-Vennep zullen komende zomer diverse artikelen plaatsen over de kortebaandraverij, er komt een special en we zijn natuurlijk volop aanwezig tijdens het evenement. De organisatie van de draverij zorgt dat onze naam overal goed te zien is (op hekken, langs de baan op diverse tv-schermen) en zorgt voor een aantal exclusieve VIP-kaarten. Wil jij als freelancers een VIP-plek, stuur dan een mailtje naar j.touw@bdu.nl; we verloten er twee!


Geplaatst op 5 maart 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.