Penning van Verdienste voor Frits van Breda (Leusder Krant)

Frits van Breda -(politiek) verslaggever van de Leusder Krant- ontving donderdag 26 september de Penning van Verdienste uit handen van burgemeester Gerolf Bouwmeester. Redacteur Christine Schut bedankte Van Breda met een bos bloemen en een fles wijn voor zijn werk.

Van Breda nam onlangs op 77-jarige leeftijd afscheid als verslaggever bij de Leusder Krant. ,,De raad en het college van Leusden wilden hem op deze manier danken voor zijn lange staat van dienst als politiek verslaggever van Leusden en zijn bijdrage aan de lokale democratie”, schrijft de gemeente Leusden.

Frits van Breda was -met tussenpozen- al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw actief als ‘correspondent’ voor de krant.


Geplaatst op 27 september 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.