Pilot met Vriendenmodel in Geldermalsen en Putten

Lezers kunnen vanaf 24 en 25 april Vriend worden van Nieuwsblad Geldermalsen.nl en De Puttenaer.nl. Middels een eenmalige of maandelijkse donatie kunnen zij hun waardering laten blijken voor het lokale nieuws in hun gemeente.

 

Nieuwsblad Geldermalsen.nl en De Puttenaer.nl brengen het Vriendenmodel doorlopend onder de aandacht. ,,De komende week doen we dit middels een flap op de voorpagina en een paginagroot redactioneel artikel. Ook zetten we een landingspagina live, verwijzen we voortaan onder ieder online artikel naar de supportactie en plaatsen we in de krant advertenties om het Vriendenmodel te promoten”, vertelt Norbert Witjes, Hoofd Content bij BDUmedia.

 

Als de ervaringen positief zijn, wordt het Vriendenmodel wellicht bij meer titels uitgerold.

 

Onderstaand de tekst die we de komende week in een flap op de voorpagina’s publiceren. Uiteraard heeft Geldermalsen haar eigen variant.

 

‘Vrienden worden?

 

Op papier komen we al wekelijks bij je over de vloer. En we ontmoeten elkaar wellicht nóg vaker op je smartphone. Maar we willen graag meer: vriendschap.

 

Meld je nu aan als ‘Vriend van DePuttenaer.nl’ en steun maandelijks of éénmalig met een bedrag naar keuze. Een directe investering in het onafhankelijke lokale nieuws dat wij ook de komende maanden weer gratis met jou delen.

 

Geef om lokaal nieuws, steun DePuttenaer.nl.

 

PS. Wil jij als vriend meedenken over de inhoudelijke koers van DePuttenaer.nl? We ontmoeten je dit najaar graag tijdens de speciale lezersavond. Ook ben je meer dan welkom als lid van ons nieuw op te richten vriendenpanel’.


Geplaatst op 22 april 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.