Populaire BDU-bureaukalender 2020 is weer beschikbaar!

Hij is er weer!

De ervaringen van de afgelopen jaren hebben geleerd dat een klein, maar fanatiek deel van onze freelancers graag gebruik maakt van de BDU-bureaukalender. Voor hen is er goed nieuws. De versie voor het jaar 2020 is zojuist verschenen!

De liefhebbers roemen het handzame formaat van de bureaukalender. En ook dit jaar wordt een aantal bekende persoonlijkheden (nationaal en internationaal) passend geciteerd. Onder hen: Directeur-uitgever Heiko Imelman van BDUmedia (‘De wind kunnen we niet veranderen, wel de stand van de zeilen’). Om over na te denken.

Heb je belangstelling voor een exemplaar? Mail dan naar Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of neem contact op met je ‘eigen’ Content Manager.


Geplaatst op 13 december 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.