Populaire BDU-bureaukalender in de aanbieding

kalender

De BDU-bureaukalender is al jaren bij relaties een populair ‘hebbeding’. Ook vanuit de freelancers krijgen we in deze tijd van het jaar regelmatig verzoeken voor het handzame jaaroverzicht, dat kennelijk voor het maken van planningen en afspraken goede diensten bewijst.

 

Daarom willen we langs deze weg alle freelancers die prijs stellen op een exemplaar in de gelegenheid stellen er één te bemachtigen. Een e-mail, met postadres, aan één van de Content Managers Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) is genoeg.


Geplaatst op 13 januari 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.