Positieve reacties op nieuwsbrief en website

nieuwsbrief2

Freelance medewerkers hebben positief gereageerd op de nieuwsbrief die twee weken geleden is gelanceerd. Ook de website www.bdufreelancer.nl wordt gewaardeerd, zo blijkt uit de reacties van jullie ‘collega’s’. Een overzicht.

 

José Vleeming, freelancer bij Liemers Lantaren.nl, vindt dat de website er prima uitziet. ,,Overzichtelijk en heel prettig leesbaar.” Ook Neeltje van Triest, al vele jaren actief voor onder andere Culemborgse Courant.nl en Stad Buren.nl,  deelt een compliment uit. ,,Ik vind het een leuk idee. Freelancen betekent vaak dat je alleen je ei moet uitbroeden. Zo’n nieuwsbrief geeft een extra stukje verbondenheid met de opdrachtgever. Ga zo door.”

 

Caro van den Berg van De Kaap/Stichtse Courant vult aan: ,,Ik vind het een ontzettend goed initiatief om de band met de ‘soldaten te velde’ te verstevigen. Je maakt als correspondent hierdoor veel meer deel uit van de organisatie. Dit motiveert, omdat je deel wordt van het team. Daarnaast stel ik het zeer op prijs om regelmatig vrijkaartjes voor evenementen (fairs) of voorstellingen te ontvangen. Ik waardeer dit zeer.”

 

Hanneke Bloemendaal van Veluweland.nl is kort en krachtig in haar reactie: ,,Superleuk om meer contact te hebben en allerlei informatie op te doen.”

 

Jan de Roo, freelance fotograaf bij Het Kontakt Veluws Nieuwsblad.nl, vindt dat de communicatie verbetert door de nieuwsbrief en de website. ,,Dat verhoogt de betrokkenheid van de medewerkers.”

 

De contentmanagers Daan Bleuel, Wim Vonk en Alex Monster staan vanzelfsprekend ook open voor positief-kritische geluiden.  Zo maakte Sander Damen, freelancer bij Achterhoek Nieuws Winterswijk.nl, enkele weken geleden een opmerking over de grafische indeling van de website. Zijn opmerking leidde tot een kleine aanpassing. Lees hier meer over deze wijziging.

Uiteraard zijn we benieuwd naar meer reacties. Deze kunnen worden gemaild naar Daan via d.bleuel@bdu.nl, Wim via w.vonk@bdu.nl of Alex via a.monster@bdu.nl. Desgewenst kan ook het contactformulier op deze website worden gebruikt.

 


Geplaatst op 5 december 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.