Premium abonnees in Gorinchem maken kans op gratis winkelen

Op kantoor Gorinchem wordt achter de schermen druk gewerkt aan De Stad Gorinchem Premium, zowel door redactie als sales

Net als in Ede, Nijkerk en Amstelveen, heeft BDUmedia ook in Gorinchem een Premium abonnement in het leven geroepen voor De Stad Gorinchem. Lid worden is al twee maanden mogelijk, maar voor de maand februari is er een actie aan gekoppeld. Alle abonnees die op 1 maart lid zijn van De Stad Gorinchem Premium maken kans op een minuut gratis winkelen bij Spar City.

Abonnees krijgen dagelijks exclusief toegang tot verdiepende online artikelen over alles wat er speelt in de gemeente Gorinchem. Lid worden kan eenvoudig via de website. Voor de prijs van een kop koffie met een appelpunt lezen abonnees alles en steunen zij de lokale journalistiek. Maar er zitten nog meer voordelen vast aan een abonnement.

Iedereen die komende maand lid wordt of lid blijft, maakt kans op een minuut gratis winkelen bij Spar City, uiteraard in Gorinchem. Voor wie meer informatie wil over De Stad Gorinchem Premium schreven we dit artikel: Mis niks, lees De Stad Gorinchem Premium


Geplaatst op 3 februari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.