Prijs uitgereikt voor fotowedstrijd Fladderen

Roxanne Speksnijder uit Houten won de fotowedstrijd die Houtens Nieuws in samenwerking met de organisatie van het Fladderen organiseerde. De foto van haar dochter en twee andere meisjes kreeg de meeste stemmen van het publiek.

 

Daarom werd Roxanne dinsdagavond 18 september op het schoolplein van het Klavertje Vier verrast met een uitvergroting van de foto en een kleurrijke bos bloemen. Jacqueline Eggermont van de organisatie achter het Fladderen en content manager Agnes Corbeij, vanuit het Houtens Nieuws, kwamen Roxanne persoonlijk feliciteren.

 

Bij de uitreiking waren ook de drie kinderen, fladderburgemeester Tim en Fladdertje zelf aanwezig.


Geplaatst op 21 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.