Prijsuitreiking wedstrijd winterfoto's in de zomer

De prijsuitreiking van de winterweerfotowedstrijd van Ede Stad.nl, Veenendaalse Krant.nl en Hoog en Laag.nl vond deze keer plaats terwijl de zomer al is begonnen. De wedstrijd wordt gehouden in samenwerking met de ACV Groep (onder meer verantwoordelijk voor gladheidbestrijding) en MeteoGroup.

 

Bij elke titel waren er ruim honderd inzendingen. Per titel werden de mooiste drie foto’s gekozen. De in totaal negen winnaars ontvingen een uitvergroting van hun foto op canvas en een VVV-cadeaubon. Bovendien konden ze deelnemen aan een rondleiding door weervrouw Margot Ribberink bij MeteoGroup in Wageningen. Daar was ook de prijsuitreiking.

 

Bekijk hier de winnende foto’s van Ede Stad.nl

Bekijk hier de winnende foto’s van Veenendaalse Krant.nl

Bekijk hier de winnende foto’s van Hoog en Laag.nl


Geplaatst op 2 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.