Proef redactie-spreekuur De Woudenberger.nl

Het Cultuurhuis in Woudenberg.

Om lezers te ontmoeten en zichtbaar(der) te zijn in het dorp werkt de redactie van De Woudenberger.nl in februari, maart en april drie keer een middagje in het cultuurhuis van Woudenberg.

Redacteuren zijn elke derde dinsdag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig in een ruimte naast de ingang van het cultuurhuis.
Als blijkt dat deze proef aanslaat, bekijkt de redactie of ze de spreekuren maandelijks voortzetten of om wellicht vaker vanuit het cultuurhuis te werken.

De Baarnsche Courant.nl is al eerder gestart met een dergelijk spreekuur met vertegenwoordigers van redactie en acquisitie. Dat vindt wekelijks plaats meestal in de winkel van de plaatselijke herenmodezaak Wim Hogeveen.


Geplaatst op 17 februari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.