Pubble-planning voor redactie en freelancers

Pubble, het nieuwe redactiesysteem van BDUmedia, wordt zoals eerder al gemeld gefaseerd ingevoerd. In kantoor Alkmaar wordt hier al mee gewerkt en volgens de laatste planning wordt  in januari en februari ook gestart in achtereenvolgens Gorinchem, Hoofddorp en Barneveld.

 

Ook alle freelancers die nu nog in (web)neo werken, moeten uiteraard over op Pubble. Zij worden hierover tijdig geïnformeerd en krijgen een instructie en handleiding via de contentmanagers. Dit vindt eveneens gefaseerd plaats. Wordt vervolgd dus.


Geplaatst op 10 november 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.